Abonnementen

Ben je een Zilvermeerfan? 

Vanaf 1 april 2024 is een jaarabonnement of gezinsabonnement opnieuw te koop aan de kassa's van de inkom strand (Zilvermeerlaan 2) tijdens de openingsuren van de kassa’s (zie onderaan voor openingsuren).

 

Heb je reeds een abonnement aangekocht in 2023? Abonnement verlengen? Dat kan!

Ga dan naar de dagkassa om je abonnement te verlengen en breng je badge mee.

Koop geen nieuw abonnement online.

 

Het jaarabonnement kan je ook bestellen via de webshop. Nadien ontvang je een voucher die je inwisselt aan de kassa voor je definitieve abonnement-badge.

 

 

Prijs

Jaarabonnement 2024: € 50 per persoon

Gezinsabonnement 2024: € 110 (4 personen), geldig 1 jaar na aankoopdatum, niet geldig bij events

De prijs van het gezinsabonnement staat vast voor maximaal 4 personen. Indien het gezin uit meer dan 4 personen bestaat, dan betaal je €27,5 bij per persoon.

Gezinsabonnement kopen

Het gezinsabonnement kan je enkel via de kassa’s aan de daginkom (inkom strand, Zilvermeerlaan 2) bekomen tijdens de openingsuren van de kassa’s (zie onderaan voor openingsuren).

Opgelet: Breng voor de aankoop van een abonnement steeds de identiteitskaart / KidsID mee van ieder gezinslid (+ 6 jaar).

Sinds 2020 zijn er geen tienbeurtenkaarten meer verkrijgbaar. 

 

Duikabonnement 

Wanneer je beslist om een duikersabonnement te nemen, registreer je je in onze webshop.

Via https://webshop.zilvermeer.be/tickets-abonnementen/duikersabonnement maak je zelf een account aan. Gelieve je actuele gegevens te gebruiken. Nadien selecteer je duikersabonnement. Na betaling van €50 is je bestelling afgerond.

Na je bestelling en betaling van je duikersabonnement, ontvang je een mail met een voucher. Dit is je aankoopbewijs van je abonnement. Meld je nadien met dit aankoopbewijs, je ID-kaart en je huidige badge aan bij onze kassa's aan de daginkom (Ingang strand via Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol). Het Zilvermeer team gaat aan de slag om je nieuwe badgekaart aan te maken.  

Wil je je jaar/duik- of gezinsabonnement verlengen? Dat kan enkel aan de kassa's inkom strand of aan de campingreceptie (niet opnieuw online aankopen).