Vlot kamperen XL

Red jij het zonder elektriciteit en stromend water? Herbron te midden van de dennenbossen. Op een meertje, midden in de ongerepte natuur van het Zilvermeer, dobber je op een vlot.

Eten en slapen doe je op het water. Aanvullend kun je gebruik maken van alle gratis recreatiemogelijkheden van het domein zoals het strand, de zwemvijver, de waterglijbanen en de speeltuin. Minimaal comfort en maximale pret, dat is vlot kamperen op Kempense Meren.

Op het vlot XL is er plek voor maximum 6 personen. Inchecken kan vanaf 15 uur op de dag van aankomst. Het vlot moet vóór 11 uur worden vrijgemaakt op de dag van vertrek. Reserveren kan tot één dag voor het verblijf. Vlot kamperen XL is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Beddengoed en keukenhanddoeken zijn niet aanwezig en dien je zelf te voorzien tijdens dit avontuur.

 

Bij check-in ontvang je een bakfiets, de sleutel van de roeiboot, een koffertje met een Campingaz vuurtje. Keukenmateriaal is voorzien op het vlot.

Water en elektriciteit zijn niet aanwezig op het vlot. Je kan gebruik maken van het sanitaire gebouwtje in de nabije omgeving.

Klaar voor een onvergetelijke overnachting op het vlot? Vergeet je slaapzak niet!
We wensen je veel plezier en een 'vlotte' beleving.