Feest- of vergaderruimte

Feestzaal IJsvogel

In feestzaal IJsvogel, gelegen op de bovenverdieping van het strandgebouw, kun je voor je feest of vergadering de ruimte, eventueel met terras, reserveren.

Leuk extraatje: het prachtige uitzicht op het strand vanuit de feestzaal en het terras!

Vergaderzaal Ijsvogel

Zilvermeerhaven Port Aventura

Zilvermeerhaven Port Aventura biedt een schitterend zicht op het kanaalmeer. Plezierbootjes en kleine jachten kunnen aan de kade een plekje reserveren. Het havencentrum biedt niet alleen uitstekende accommodatie voor waterrecreanten, maar ook een vergaderruimte en een gezellige cafetaria waar je terecht kunt voor een drankje en een hapje.

014 47 22 57 / 59 of 0495 70 90 83

info@zilvermeerhaven.be

 

Glinstering aan het Zilvermeer

Dagrecreant, wandelaar of fietser, familie, school of bedrijf, "Glinstering" heeft altijd een formule naar jouw wens. Winter en zomer, week en weekend, altijd tot je dienst! In de Glinstering aan het Zilvermeer kan je ook een moderne vergaderruimte huren met alle voorzieningen.

014 42 82 88

info@glinstering.be

 

Taverne Zilverbos

Het Zilverbos is een unieke locatie met een rustgevend interieur en uitermate geschikt voor het geven van feesten zoals personeelsfeesten, koffietafels, recepties, babyborrels en barbecues. Alles wordt in nauw overleg met de klant uitgewerkt en afgestemd op de specifieke behoeften en het vooropgesteld budget. Buiten ligt een groot terras pal aan de waterkant waar u samen met uw gezelschap kan genieten van een hapje en een drankje én een prachtig uitzicht. 

014 81 60 27

taverne.zilverbos@telenet.be