Feest- of vergaderruimte

Feestzaal IJsvogel

In feestzaal IJsvogel, gelegen bovenop het strandgebouw, kun je voor je feest of vergadering de ruimte, eventueel met terras, reserveren. Leuk extraatje: het prachtige uitzicht op het strand vanuit de feestzaal en het terras!
Meer info:

Vergaderzaal Ijsvogel

Toervaarthaven

De toervaarthaven Zilvermeer biedt een schitterend zicht op het kanaalmeer. Plezierbootjes en kleine jachten kunnen aan de kade een plekje reserveren. In het centrum kun je ook terecht voor een drankje en een hapje.
Tel. 014 47 22 57 / 59 of 0495 70 90 83

Watersportcentrum 

In een rustige groene hoek van het Zilvermeer ligt de uitgestrekte watersportvijver van 25 ha groot, met aansluitend het watersportcentrum.
Het centrum biedt niet alleen uitstekende accommodatie voor watersporters, maar ook een vergaderruimte en een gezellige cafetaria. Van op het terras heb je een schitterend zicht over de watersportvijver!
Meer info: 014 82 95 85.

Glinstering aan het Zilvermeer

Dagrecreant, wandelaar of fietser, familie, school of bedrijf, "Glinstering" heeft altijd een formule naar jouw wens. Winter en zomer, week en weekend, altijd tot je dienst!
In "Glinstering" kun je ook een moderne vergaderruimte huren met alle voorzieningen, meer info: 014 42 82 88.

Ecocentrum De Goren

In het Ecocentrum beschikken groepen, scholen en verenigingen over vergaderaccommodatie in een aangenaam en groen kader.
De aula met podium is uitgerust voor video- en diapresentatie en telt 132 zitjes.
Twee vergaderlokalen bieden plaats aan 20 tot 40 personen. Ook hier is een uitgebreide didactische ondersteuning mogelijk: overhead, video, episcoop, white boards en flip-overs.
In de cafetaria vind je automaten met warme en koude dranken. Broodjesmaaltijden zijn op afspraak verkrijgbaar. Beperkte groepen kunnen via catering ook andere maaltijden bestellen. Meer info : 014 81 66 07