Gebruik je UiTPAS nu ook op het Zilvermeer

publish date
08.05.2023

UiTPAS Kempen: spaar- en kortingskaart

 

Spaarkaart

UiTPAS Kempen wil meer mensen laten deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten met behulp van de “UiTPAS Kempen spaarkaart”. 
Iedereen (onafhankelijk van de gemeente waar je woont) kan een UiTPAS spaarkaart kopen voor een éénmalige bijdrage van 5€.  Met deze UiTPAS kan je puntjes sparen bij UiTPASpartners in alle UiTPASregio’s.  Deze punten kunnen nadien weer ingeruild worden tegen voordelen die de partners aanbieden. 
Bij aankoop van de UiTPAS staan er ook al een aantal welkomstvoordelen op die je direct (dus zonder dat er puntjes gespaard moeten worden) kan ophalen. 

Met deze versie krijgen pashouders géén korting bij UiTPASactiviteiten, er kunnen enkel punten gespaard worden.

Kortingskaart

Voor sommige mensen is de UiTPAS niet alleen een spaarkaart, maar is het ook een kortingskaart.  Behalve puntjes sparen en inwisselen, kunnen deze kaarthouders aan UiTPASactiviteiten in de UiTPAS Kempen-regio deelnemen tegen “kansentarief”.  Dit wil zeggen dat ze slechts 20% van de ticketprijs betalen.   

Kostprijs

De UiTPAS spaarkaart kost 5 euro en is verkrijgbaar op verschillende plaatsen in elke deelnemende gemeente.

Voor sommige mensen is de UiTPAS ook een kortingskaart. Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit.

Waar en hoe koop ik mijn UiTPAS

  1. Ga met je identiteitskaart (en eventueel een attest verhoogde tegemoetkoming) naar een van de verkooppunten.
  2. Betaal 5 euro of krijg een gratis UiTPAS met kansentarief. Op elke UiTPAS staan er een heleboel welkomstvoordelen.
  3. Neem deel aan activiteiten en spaar punten.

Wat kan ik met mijn UiTPAS doen op het Zilvermeer

Als je recht hebt op het kansentarief, kan je jouw UiTPAS gebruiken als kortingskaart en krijg je toegang tot het Zilvermeer aan verminderd tarief. In het laagseizoen kost toegang je €1 per persoon, in het hoogseizoen €1,20. Houders van een UiTPAS met kansentarief, dienen geen online tickets te kopen, maar kunnen gewoon aanmelden aan de hoofdingang van het Zilvermeer (Zilvermeerlaan 2, 240 Mol)

Als je geen recht hebt op het kansentarief, kan je op het Zilvermeer enkel punten sparen op jouw UiTPAS. In de toekomst wordt hiervoor een zuil geplaatst waar je jouw UiTPAS kan scannen. Tot deze geplaatst is, kan je met je smartphone een QR-code scannen die opgehangen werd aan de kassa's van de hoofdingang, aan de animatiebalie en aan de campingreceptie.