Wintersfeer brengt licht tijdens donkere dagen

publish date
30.11.2021

Een aangepaste editie van Wintersfeer voorziet veilige winterwandeling zonder drank- of eetkraampjes

Het sfeervolle concept van Wintersfeer op 17 december speelt in op de nood aan licht en beweging van de bezoekers tijdens donkere dagen. De talrijke licht- en vuurinstallaties verwarmen je hart en artistieke acts wakkeren een portie verwondering aan. Uitzonderlijk zal het evenement dit jaar doorgaan zonder drank- of eetkraampjes om het evenement veilig te maken voor de bezoekers.

Stap in een wonderlijke winterbeleving vol zinnenprikkelende ervaringen en fonkelmomenten. Wintersfeer omarmt je en verwarmt je. Beleef domein zilvermeer op zijn mooist.
De focus ligt op het wandelen en op de verlichting. We hebben nood aan licht in deze donkere coronatijden. Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer heeft het evenement Wintersfeer omgevormd tot een veilige winterwandeling.

Coronamaatregelen tijdens Wintersfeer
Om de coronamaatregelen te volgen dienen bezoekers in het bezit te zijn van een Corona Safe Ticket (CST+) vanaf 12 jaar en 2 maanden. Zonder een geldige (of scanbare) QR-code en identiteitskaart is het niet mogelijk om het evenement te betreden. Er wordt ter plaatse geen testing voorzien. Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het evenement vanaf 6 jaar. Uitzonderlijk wordt er deze editie geen drank geschonken of eten aangeboden. Het is ook niet toegestaan om je eigen drank of eten mee te brengen.

De organisatie werkt dit jaar met tijdsloten. Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok. Alle acts vinden doorlopend plaats om maximale beleving en veiligheid te garanderen.
Wil jij er graag bij zijn? Koop je tickets online. Een ticket kost 8 euro en kinderen tot en met 5 jaar genieten gratis mee. Honden aan de leiband zijn welkom.

Putteke Winter van Boom tot Mol
De Schorre in Boom organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter op vrijdag 10 en zaterdag 11 december. Het Zilvermeer in Mol sluit af met Wintersfeer op het Zilvermeer op vrijdag 17 december.

Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig en veilig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen.
Data, locaties en meer info op www.puttekewinter.be.