Maak herinneringen op het Zilvermeer!

publish date
08.10.2019

2019 werd voor de familie Herijgers een jaar vol belevenissen en herinneringen!
Het gezin passeerde in de zomer van 2018 als 200.000ste bezoeker langs de daginkom van het Zilvermeer.

De winnaars gingen naar huis met een jaar vol avontuurlijke uitstappen op het domein: een nacht op een kampeervlot, tickets voor Pennenzakkenrock, kaartjes voor Wintersfeer, een gezinsabonnement én een bon om de avontuurlijke Zipline uit te testen.

An Herijgers bezorgde ons een verslagje van hun bezoekjes op het Zilvermeer.

Wat vonden ze van het belevingspakket vol cadeaubonnen?

"Een jaar Zilvermeer! Wat een pret hebben we hieraan beleefd... We hadden niet altijd het goede weer mee, maar toch stond iedereen telkens paraat om ons een leuke dag te bezorgen.
Zowel mijn metekindjes als mijn zoontjes en hun vriendjes hebben mee genoten van het recreatieve aanbod op het domein.

Het vlotkamperen was een hele belevenis! Met de bakfiets reden we eerst door het bos om dan nadien de roeiboot te nemen. Geen elektriciteit of WC in de buurt. Wat hebben we gelachen toen we even vast zaten op het vlot terwijl de 2 jongste kids waren gaan roeien om te spelen... Het was SUPER!

De Zipline vonden we allemaal ook erg spannend. Sommigen waren eerst een beetje bang, terwijl je de rest niet kon volgen. Echt een avontuur.

Samen genieten aan het strand, in de waterfietsen en de speeltuin. Wat een zalige zomer. Nu kijken we nog erg uit om onze waardebon voor Wintersfeer te verzilveren. Laat die vuuracts maar komen.

Geniet maar mee van onze foto's.
Groetjes,

Familie Herijgers"
 

Volgende van de detaillijst