Zilvermeer bibliotheek nu ook voor jaar-en gezinsabonnementen

publish date
09.05.2018

Vorig jaar werd de stripbibliotheek aan de animatiebalie grotendeels vernieuwd. Doorheen het hele seizoen 2017 werd de collectie verder met nieuwe strips aangevuld, zodat steeds van elke reeks het recentste exemplaar ter beschikking is. Wat is er nieuw?

Ondertussen zijn er een heleboel nieuwe kinderboeken binnengekomen, en een groot aantal themaboeken die gaan over koken, naaien, sport etc.

De bib is vanaf nu ook meer open. De uren lopen gelijk met de openingsuren van de animatiebalie. In juli en augstus zal de bib 1 uur na opening van de animatiebalie openen.

Ook jaar-en gezinsabonnementen dagrecreatie krijgen vanaf nu toegang tot de bibliotheek. Zo kan iedereen genieten van de vernieuwde collectie. Je meldt je aan aan de animatiebalie, en daar vraag je een pasje aan om boeken uit te lenen. Lid worden is gratis, per uitgeleend werk betaal je slechts tien eurocent per verhuurperiode. De lener mag vijf boeken en/of tien strips ontlenen, leentijd is vijftien dagen en één keer verlengbaar voor vijftien dagen. 

DVD’s die aangekocht worden voor de filmavonden zijn nadien te huur in de bib aan € 0.50.

Volgende van de detaillijst