Praktische info Legacy Festival

publish date
13.06.2017

Op zaterdag 17 juni vindt Legacy Festival voor de 4e keer plaats op het Zilvermeer in Mol. Het wordt wederom een top-editie, waarvan ondertussen 88% van de tickets uitverkocht zijn. Het wordt dus ook een drukke editie. De kans is groot dat er weinig tot geen parking meer zal zijn voor dagbezoekers. Heb je juist een rustig en gezellig dagje uit gepland naar het Zilvermeer op deze zaterdag, dan verplaats je dit best naar een volgend weekend.

Vanaf woensdag 14 juni is er namelijk sterke hinder in de strandzone. Op de dag van het festival zal het strand voor 2/3de ingenomen worden door het festival en is het dus gedeeltelijk niet toegankelijk voor kampeerders en dagbezoekers. Strandwinkel, IJsvogel en strandgebouw zijn gesloten op deze zaterdag. Zwemmen is niet toegelaten in de festivalzone (wel toegelaten in de niet afgesloten zone).

Minigolf, roeien en waterfietsen, gocarts, sportterreinen en speeltuinen blijven wel toegankelijk. Ook de waterglijbanen zijn toegankelijk voor dagbezoekers en kampeerders. Dagbezoekers betalen het gangbare dagtarief aan de kassa (+ 6 jaar 2 euro).  

Pas vanaf zondag verloopt de werking van het Zilvermeer terug op een normale wijze.  

Volgende