Verkeersomleiding Postelsesteenweg

publish date
13.05.2016
Werken Postelsesteenweg
Werken Postelsesteenweg

Vanaf 9 mei is de Postelsesteenweg (N136) in Mol deels afgesloten. In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wordt de asfalt van het wegdek vernieuwd en aan de baileybrug wordt de kasseibestrating heraangelegd. Hierdoor is de brug tijdelijk afgesloten.

De werken zullen 3 weken duren. Hieronder vindt u meer informatie over de bereikbaarheid en eventuele hinder tijdens de werken.

  • Richting Mol volgt het verkeer een omleiding via Dessel langs Diel/Meistraat – N18 – N103 en zo naar de Zuiderring (N71).
  • De omleiding naar Dessel en Postel gaat via de Zuiderring (N71) – Ginderbuiten (N103) – Brandstraat – Kapellestraat –      N18 en Meistraat/Diel.
  • Fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via het jaagpad langs het kanaal, Wolfsbos en Sluis.
  • Tussen de Zilvermeerlaan en kruispunt met de Kiezelweg (N712) kan lokaal verkeer steeds in één richting door (richting kruispunt N712). Er wordt langs één zijde van de weg gewerkt. Tussen de Zilvermeerlaan en de brug is één rijstrook beschikbaar voor plaatselijk verkeer. Opgelet: tijdens de aanleg van de toplaag asfalt zal de volledige weg gedurende één dag afgesloten zijn.
  • Het kruispunt met de Kiezelweg ligt buiten de werkzone en blijft steeds open.
  • Buslijn 1 van de Centrum Express wordt tijdelijk omgeleid. De alternatieve reisweg van buslijn 1 loopt via De Meer, Dennenstraat, Fransveld, Ginderbuiten, Zuiderring en Kiezelweg. De haltes van de Draaiboomstraat, Meergorenbaan, Sluis, Zilvermeeer, Zilvermeerhaven, Ecocentrum en Sunparks worden tijdelijk niet bediend. De Lijn richt vervanghaltes in aan de Boerestraat en Kruispunt Roscam. Als de weersomstandigheden het toelaten, zijn de werken aan de Postelsesteenweg eind mei afgerond en zal buslijn 1 opnieuw normaal rijden.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Volgende